hammarbysjostad.info - Hammarby Sjöstads största forum och nyhetssajt
Följ Oss

Tvärbanan Tvärbanan
  • Sickla udde: 01:00
  • Sickla kaj: 01:00
  • Luma: 01:00
  • Mårtensdal: 01:00
Färjan Färjan
  • Barnängsbryggan: 21:00
  • Henriksdalskajen: 20:50
  • Lumakajen: 20:45

Annonsera

Vill du annonsera på Hammarby Sjöstads största nyhetskälla och aktivitetsguide?

Kontakta Oskar på telefon: 073-141 65 78, eller via kontaktformuläret här nedan så återkommer han till er. Sjöstadsliv är Hammarby Sjöstads största nyhetssajt och aktivitetsguide. Vi har över 20.000 besök på sidan varje månad och en starkt position både i Sociala medier och i event som arrangeras i Hammarby Sjöstad. 

Är du intresserad att synas i Hammarby Sjöstads digitala kanaler, med en förvånande stor räckvidd. Kontakta Oskar så löser han era behov.

Ditt namn (obligatorisk)

Ditt företagsnamn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Oskar Paulsson Sjöstadsliv

Oskar Paulsson, Account Manager

VÄLKOMNA TILL NYA SJÖSTADSLIV

Hammarby Sjöstads nyhetskälla och aktivitetsguide.

Välkomna till ständigt aktuella sjostadsliv.se. Ambitionen är att Sjöstadsliv skall vara din självklara aktivitetsguide och nyhetskälla, och ett omtyckt nav föross som bor och verkar här i Hammarby Sjöstad med omnejd.

Sjöstadsliv nylanserades i september 2015. Tidigare hette vi Hammarbysjostad.info och var redan då den största digitala nyhetskällan i Hammarby Sjöstad.

Nu satsar vi ännu mer och hoppas att du som besökare finner oss ännu bättre och mer intressant än tidigare. Under de närmaste månaderna kommer vi lansera ännu fler och bättre funktioner, för att du som besökare ska få ut så mycket som möjligt av ditt besök hos oss.

 

Missa inte

Se fler rekommenderade artiklar

Mest läst

Att göra

Populära guider

Facebook