hammarbysjostad.info - Hammarby Sjöstads största forum och nyhetssajt
Följ Oss

Tvärbanan Tvärbanan
  • Sickla udde: 01:00
  • Sickla kaj: 01:00
  • Luma: 01:00
  • Mårtensdal: 01:00
Färjan Färjan
  • Barnängsbryggan: 20:40
  • Henriksdalskajen: 20:50
  • Lumakajen: 20:45

Knatteträning Tillbaka till Barn & lek

Barnträning Knatteträning Sjöstadsliv

Knatteträning grundades år 2015 av sjöstadsprofilen Linda Forsström och är en del av Sjöstadens Sports Camp IF.

Knatteträningar är träningspass för alla barn 3-10 år, där alla får känna sig som vinnare och får inspiration till ett liv fyllt av aktiviteter och glädje. Knatteträningar är en del i visionen att skapa världens aktivaste och friskaste land.

Verksamhetens träningar utgår ifrån rörelseglädje och bygger på lekfullhet, allsidighet och motorisk träning. Varje träningstillfälle har ett mål, att utveckla en eller fler förmågor hos barnet.

Under träningstillfällena får deltagarna pröva på och lära sig olika idrottsaktiviteter, utveckla sin motorik samt utvecklas i gruppen. Knatteträningarnas viktigaste mål är att ge barnen en positiv syn till idrotten och finna glädjen i idrotten.

Ledare för Knatteträningar är Linda Forsström. Hon är idrottsläraren och idrottsprofilen som vill göra världen friskare. Linda anordnar årligen Sjöstadens Knattelopp för våra barn och är huvudcoach för ICA Sjöstaden Running Club. Hennes mål är att ge våra barn och ungdomar en bra start i livet, fylld med idrott, gemenskap, inspiration och glädje, precis som hon själv fick. För mera information om Knatteträning klicka Här

Text: Redaktionen

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontaktuppgifter och öppettider

Adress:
Tele: 070-439 27 59
Epost: kontakt@knattetraning.se
Webb: http://knattetraning.se
Öppetider: