hammarbysjostad.info - Hammarby Sjöstads största forum och nyhetssajt
Följ Oss

Tvärbanan Tvärbanan
  • Sickla udde: 01:00
  • Sickla kaj: 01:00
  • Luma: 01:00
  • Mårtensdal: 01:00
Färjan Färjan
  • Barnängsbryggan: 21:00
  • Henriksdalskajen: 20:50
  • Lumakajen: 20:45

Om oss

 sjostadsliv-logo-jpg-369x85

Sjöstadsliv – Sjudande sajt för Sjöstadsbor och företagare i Hammarby Sjöstad

 

Sjöstadsliv nylanserades i september 2015. Tidigare hette vi Hammarbysjostad.info och var redan då Hammarby Sjöstads största nyhets-, och aktivitetskälla.

Nu satsar vi ännu mer och hoppas du som besökare finner oss ännu bättre och mera intressanta än tidigare. Ambitionen med Sjöstadsliv är att vara den självklara aktivitetsguide och nyhetskälla, samt ett viktigt och omtyckt nav för oss som bor och verkar här i Hammarby Sjöstad med omnejd.

I dagsläget är vi 18 000 sjöstadsbor. År 2017 planeras vår vackra stadsdel rymma 150 000 kvadratmeter arbetsplatser och antalet boenden överstiga 25 000. För att möta efterfrågan, utvecklar vi sajten löpande och en rad spännande funktioner kommer att lanseras löpande.

Sajten har varit välbesökt ända sedan starten 2005. Med ny struktur har användarvänligheten förbättrats ytterligare. Genom att integrera sidans aktivitetsdel med vår nyhetsdel, skapas en intressant dynamik som engagerar och skapar debatt. Vi är mediapartner åt både Sjöstadsdagen och Valborgsfirandet i backen, och årligen arrangerar vi Knatteloppet som är en del i vårt sociala engagemang att få våra barn i rörelse och få inspiration till en aktivare livsstil, detta i kombination med vårt engagemang och delaktighet i en rad miljöinitiativ i vår vackra stadsdel.

Förutom att vara ett öppet forum för stort och smått finns båttider för olika bryggor, tvärbanans avgångar, väderinfo och redaktionella texter som speglar vår stadsdel. För att inte glömma näringslivsregistret där företag och organisationer i närområdet porträtteras. Allt kryddat med intressanta inlägg från kända bloggare och nyhetsrapportering från våra journalister.

Vi ses i vår vackra närmiljö och på sjostadsliv.se!

Magnus Svenningsson
VD och Ansvarig utgivare

 

Vi som arbetar med Sjöstadsliv

 

Philip Erdtman

Philip Erdtman – Reporter

Den 24 åriga musikern som gick vilse på vägen från Sollentuna till Finlandsfärjan och hamnade i Sjöstaden. Gitarren byttes ut mot golfbagen, mikrofonen mot pennan och rocklåtarna mot fängslande reportage. Trots sin rockiga frisyr har Philip en mjuk sida som ofta speglas i hans ständiga nynnande på smöriga låtar och prydliga skjortor.

Mii Lundgren

Mii Lundgren – Säljare företagsmarknad (Föräldrarledig)

En glad och positiv prick från Simrishamn med en fot i Skåne och den andra i Stockholm. Hon har tre barn och på Sjöstadsliv arbetar Mii som säljare företagsmarknad.

Oskar Paulsson Sjöstadsliv

Oskar Paulsson – Account manager

Nyligen inflyttad i Norra Djurgårdsstaden, men har redan börjat kolla på nya lägenheter i Hammarby Sjöstad. Tävlar i Roadracing på fritiden till sambons förtjusning. Förutom att jaga pole position så jagar även Oskar följare på Instagram. Oskar beskrivs av sina kollegor som en konstnär i kundrelationer och det är Oskar man ska kontakta om man vill synas på Hammarby Sjöstads största nyhetssida och aktivtetsguide.

Telefon: 073-141 65 78 e-post.

Missa inte

Se fler rekommenderade artiklar

Mest läst

Att göra

Populära guider

Facebook